Alle mountainbikende kinderen, jongeren (& zelfs volwassenen) kunnen terecht bij de HagelandMTBschool.

De HagelandMTBschool is een opleidingscentrum & werkt boven alle clubgrenzen heen.

Deze bestaat uit een groep gepassioneerde coaches die hun ervaring en kennis willen delen met mountainbikers van alle leeftijden. De grootste doelgroep bestaat uit kinderen & jongeren, ook voor volwassenen richten we lessen in!

De trainingen zijn zodanig opgebouwd dat er een in ongedwongen sfeer grenzen verlegd worden met respect voor elkaars persoonlijkheid en niveau. Het maakt voor ons niet uit of je competitief bent ingesteld of je liever recreatief wil mountainbiken. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in hetgeen je doet!

Door overleg, structuur en samenwerking gaan we voor een kwaliteitsvolle werking voor & door mountainbikers van alle niveau's!

De passie voor de mountainbike bindt ons waarbij we steeds respect hebben voor mens, materiaal & natuur!